rhy.fi
Etusivu
Ajankohtaista Suojattu
Yhteystiedot

 

Etusivu

Vainikkalan riistamiehet ry on perustettu 1953, seuran metsästysmaat rajoittuvat lännessä Rikkilän ja lähikylien erämiehiin, pohjoisessa Haapajärven metsästys yhdistykseen, idässä valtakunnan rajaan ja etelässä Tervajoen metsästäjiin (Ylämaa).

Seuralla on metsästysaluetta n. 3200ha, joista osa on rajavyöhykkeellä. Alueella on monipuolinen lajien kirjo, esimerkiksi vuonna 2019 alueelta on kaadettu karhu, hirviä, villisikoja, metsäkauriita, valkohäntäpeuroja, hanhia, metsäkanalintuja, vesilintuja, jäniksiä, pienpetoja ym. Havaintoja on tehty mm ilveksistä, susista sekä ahmasta. Seuran alueella harjoitetaan aktiivista riistanhoitoa mm. talviruokintojen sekä lintujen pesinnän saralla. 

Seuralla on ampumarata yhdessä Etelä-Lappeen reserviläiset ry:n kanssa. Seuran jäsenet voivat harrastaa radalla ammuntaa kiväärillä (75m hirvirata), haulikolla (skeet), pistoolilla sekä pienoiskiväärillä (25m ja 50m radat). 

Mikäli sinulla heräsi kiinnostus liittyä metsästysseuraamme, ole yhteydessä puheenjohtajaan. Sen jälkeen voit jättää jäsenhakemuksen. Hakemukset käsitellään seuran yleisessä kokouksessa vuosittain tammi-helmikuussa. Kokous päättää jäseneksi ottamisesta. Liittymismaksu vuonna 2020 on 200 euroa ja jäsenmaksu 40e. Mikäli vuokraat yli 20ha maa-alan metsästysoikeuden seuralle, voidaan sinut vapauttaa maksuista.


Seuran yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja
- Tuukka Vuorinen, 0400 427 731 tai tuukka.vuorinen(at)rescue.fi
Sihteeri
-Mika Vainikka, 040 584 7094 tai mika.vainikka@pp3.inet.fi
Metsästyksenjohtaja ja petoasiat
-Tuukka Vuorinen

Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua