rhy.fi
Etusivu
Ajankohtaista Suojattu
Yhteystiedot

 

Etusivu

Vainikkalan riistamiehet ry on perustettu 1953 metsästys- ja ampumaseura. Seurassa on jäseninä 74 henkilöä. Seura ja sen jäsenet ovat Suomen metsästäjäliiton jäseniä. Seuran metsästysmaat rajoittuvat lännessä Rikkilän ja lähikylien erämiehiin, pohjoisessa Haapajärven metsästys yhdistykseen, idässä valtakunnan rajaan ja etelässä Tervajoen metsästäjiin.

Seuralla on metsästysaluetta n. 3000ha, joista 650ha on rajavyöhykkeellä. Alueella on monipuolinen lajien kirjo, esimerkiksi vuonna 2022 alueelta on kaadettu hirviä, villisikoja, metsäkauriita, valkohäntäpeuroja, hanhia, metsäkanalintuja, vesilintuja, jäniksiä, pienpetoja ym. Havaintoja on tehty kaikista suurpedoista. Seuran alueella harjoitetaan aktiivista riistanhoitoa riistapeltojen, talviruokintojen sekä lintujen pesinnän saralla. 

Seuralla on ampumarata yhdessä Etelä-Lappeen reserviläiset ry:n kanssa. Seuran jäsenet voivat harrastaa radalla ammuntaa kiväärillä (75m hirvirata), pistoolilla sekä pienoiskiväärillä (25m ja 50m radat). 

Meille pääset jäseneksi helpoiten jos sinulla on maata seuran alueella tai maasi rajoittuu seuran alueeseen ja teet seuran kanssa maistasi metsästysvuokrasopimuksen.
Jäseneksi voit päästä myös maattomana jäsenenä, tämä usemmiten vaatii suosittelun joltain seuran varsinaiselta jäseneltä.

Olit maanomistaja tai maaton ja olet kiinnostunut jäsenyydestä voit olla yhteydessä sihteeriin tai puheenjohtajaan. Jäsenhakemuksen voit toimittaa jommallekummalle tai jättää sähköisen hakemuksen osoitteessa:

https://metsorekisteri.metsastajaliitto.fi/verkkolomakkeet/Jasenhakemus/Yhdistys?organisaatio=2404880

Jäsenhakemukset käsitellään seuran yleisessä kokouksessa tammi-helmikuussa tai heinä-elokuussa. Yleinenkokous päättää jäseneksi ottamisesta. Liittymismaksu vuonna 2023 on 300 euroa ja jäsenmaksu 50e. Mikäli vuokraat yli 20ha maa-alan metsästysoikeuden seuralle, voidaan sinut vapauttaa maksuista.

Mitä meillä jäsen saa:
- Metsästysoikeuden seuran maille.
- Käyttöoikeuden ampumaradalle.
- Seuran riistankäsittelytilat ja kylmiön käyttöönsä.
- Ohjeistusta ja opastusta metsästykseen vanhemmilta jäseniltä.
- Jäsenyyden Suomen metsästäjäliittoon.
- Mukavan yhteisön jossa pääset harrastamaan riistahoitoa, metsästystä ja ammuntaa!

Mitä velvoitteta jäsenellä on seuraa kohtaa
- liittyessään jäsenen tulee maksaa liittymismaksu jolla saa osan seuran omaisuudesta
- jäsenen tulee edistää eettistä ja kestävää metsästystä
- jäsenen tulee puhua avoimesti metsästyksen puolesta
- jäsenen tulee osallistua vuosittain talkoisiin (ampurata, riistanhoito)
- jäsenen tulee maksaa vuosittainen jäsenmaksu


Seuran yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja:
- Tuukka Vuorinen, 0400 427 731 tai tuukka.vuorinen(at)rescue.fi

Sihteeri:
-Mika Vainikka, 040 584 7094 tai mika.vainikka(at)pp3.inet.fi

Metsästyksenjohtaja ja petoasiat:
-Tuukka Vuorinen

Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua